ÚVOD
DENNÍ MENU
FIREMNÍ STRAVOVÁNÍ
JÍDLA A NÁPOJE
O HOSPODĚ
KONTAKT
NABÍZÍME TAKÉ STRAVOVÁNÍ PRO FIRMY.
PROHLÉDNĚTE SI NAŠE
TÝDENNÍ MENU
20. týden od 12. do 16. května 2025
PONDĚLÍ 12. 5.
Polévka:
Kapustová (A1,7)
Hlavní jídlo:
I.
Zapečené brambory s uzeným masem a kyselá okurka (A1,3,7)
II. Segedínský guláš s houskovými knedlíky (A1,3,7)
FIT: Bulgur s avokádem, tuňákem a olivami (A1,3,4,7)
IV. Krůtí kapsa plněná špenátem a sušenými rajčaty, hranolky (A7)
V. Zeleninový salát s opečeným uzeným tofu, česnekovo-zázvorovým dipem a pečivem (A1,3,6,7)
ÚTERÝ 13. 5.
Polévka:
Kuřecí vývar se zeleninou a nudlemi (A1,3,7,9)
Hlavní jídlo:
I. Hovězí stroganov s jasmínovou rýží (A1,3,7)
II. Pečená sekaná s bramborovou kaší a ovocný kompot (A1,3,7)
FIT: Smetanové penne s pórkem a žampiony (A1,3,7)
IV. Losos na bylinkovém pestu s hráškovým pyré (A4,7)
V. Zeleninový salát se smaženou mozzarellou, kari dipem a pečivem (A1,3,7)
Cena za menu IV: 139,-Kč
STŘEDA 14. 5.
Polévka:
Celerový krém (A1,7)
Hlavní jídlo:
I. Vepřový záhorácký závitek s bramborovými knedlíky (A1,3,7)
II. Boloňské špagety se strouhaným sýrem (A1,3,7)
FIT: Smažená brokolice s vařenými brambory a tatarskou omáčkou (A1,3,7)
IV. Vepřová panenka s pepřovou omáčkou a bylinkovými bramborami (A7)
V. Cizrnový salát se zeleninou, balkánským sýrem a vajíčky, pečivo (A1,3,7)
Cena za menu IV: 139,-Kč
ČTVRTEK 15. 5.
Polévka:
Hovězí vývar s játrovou zavářkou, zeleninou a nudlemi (A1,3,7,9)
Hlavní jídlo:
I. Kuřecí kostky na paprice s kolínky (A1,3,7)
II. Kynutý alpský knedlík plněný ovocem s vanilkovým šodó a mákem (A1,3,7)
FIT: Přírodní vepřový plátek s vařenými brambory a dušenou kapustou (A7)
IV. Kachní prso s brusinkovou omáčkou a špeclemi (A1,3,7)
V. Zeleninový salát se smaženými olomouckými tvarůžkami, dip ze zakysané smetany s pažitkou a pečivo (A1,3,7)
PÁTEK 16. 5.
Polévka:
Dršťková (A1)
Hlavní jídlo:
I. Hovězí svíčková na smetaně s houskovými knedlíky (A1,3,7,9)
II. Vepřový gyros s pita chlebem a tzatziki dipem (A1,3,7)
FIT: Houbový kuba s hlávkovým zelným salátem s jablky (A1,7)
IV. XXL vepřový řízek s lehkým bramborovým salátem (A1,3,7)
V. Zeleninový salát s grilovanými kuřecími křidélky, medovo-hořčičným dipem a pečivem (A1,3,7,10)
Cena za menu IV: 139,-Kč
Změna jídelníčku vyhrazena.
Dobrou chuť Vám přeje personál
HOSPODY NA ZASTÁVCE
!
Seznam alergenů ZDE.