NABÍZÍME TAKÉ STRAVOVÁNÍ PRO FIRMY.
PROHLÉDNĚTE SI NAŠE

TÝDENNÍ MENU

8. týden od 17. do 21. února 2025

PONDĚLÍ 17. 2.

Polévka:
Žampiónový krém (A1,7) 
Hlavní jídlo: 
 I. Segedínský guláš, houskový knedlík (A1,3,7)
II. Smažená mozzarella, vařený brambor, domácí tatarská omáčka (A1,3,7)
FIT: Farfalle se šunkou a ricottou (A1,3,7)
IV. Vídeňská roštěná, dušená rýže (bezlepkové)
V. Šopský salát s balkánským sýrem a olivami, pečivo (A1,3,7 bezlepkové mimo pečiva)
Cena za menu IV: 139,-Kč

ÚTERÝ 18. 2.

Polévka:
Drůbeží vývar se zeleninou a nudlemi (A1,3,7,9) 
Hlavní jídlo: 
 I. Čevabčiči, vařený brambor, hořčice, cibule (A7,10 bezlepkové)
II. Bramborový guláš s klobásou, chléb (A1,3,7)
FIT: Kuřecí jatýrka na smetaně, dušená rýže (A7 bezlepkové)
IV. Vepřová kotletka zapečená s hermelínem, hranolky (A1,3,7)
V. Zeleninový salát se sýrovými nugetkami v kukuřičné strouhance, pečivo (A1,3,7)
Cena za menu IV: 139,-Kč

STŘEDA 19. 2.

Polévka:
Brokolicová (A1,7) 
Hlavní jídlo: 
 I. Selská vepřová pečeně, bramborový knedlík, hlávkové zelí (A1,3,7)
II. Hrachová kaše, opečená klobása, kyselá okurka, chléb (A1,3,7)
FIT: Kuřecí prso plněné špenátem a sušenými rajčaty, šťouchané brambory  (A7 bezlepkové)
IV. Lososový tataráček, opečený toust (A1,3,4,7)
V. Zeleninový salát s pršutem, pečivo, dip (A1,3,7)
Cena za menu IV: 139,-Kč

ČTVRTEK 20. 2.

Polévka:
Hovězí vývar s tarhoňou a zeleninou (A1,3,7,9) 
Hlavní jídlo: 
 I. Mleté masové koule v rajské omáčce, kolínka (A1,3,7)
II. Lívanečky s borůvkovým přelivem, zakysaná smetana (A1,3,7)
FIT: Kuřecí stehno s grilovanou zeleninou a vařeným bramborem (A7 bezlepkové)
IV. Bageta s medailonky z vepřové panenky, ledový salát, bylinkový dip (A1,3,7)
V. Zeleninový salát s kuskusem a strouhanou nivou (A1,7)
Cena za menu IV: 139,-Kč

PÁTEK 21. 2.

Polévka:
Zelná s klobásou (A1,7) 
Hlavní jídlo: 
 I.  Plněné bramborové knedlíky uzeným masem, kysané zelí, smažená cibulka (A1,3,7)
II. Hovězí maso dušené na víně, špecle (A1,3,7)
FIT: Krůtí roláda, bramborová kaše, ovocný kompot (A3,7 bezlepkové)
IV. Řízkový duet (kuřecí + vepřový) s bramborovým salátem s majonézou (A1,3,7,9)
V. Salát Caprese s červenou řepou, pečivo (bazalka, olivový olej) (A1,3,7)
Cena za menu IV: 139,-Kč

Změna jídelníčku vyhrazena.
Dobrou chuť Vám přeje personál HOSPODY NA ZASTÁVCE!