NABÍZÍME TAKÉ STRAVOVÁNÍ PRO FIRMY.
PROHLÉDNĚTE SI NAŠE

TÝDENNÍ MENU

20. týden od 12. do 16. května 2025

PONDĚLÍ 12. 5.

Polévka: 
Kapustová (A1,7) 
Hlavní jídlo: 
 I. Zapečené brambory s uzeným masem a kyselá okurka (A1,3,7)
II. Segedínský guláš s houskovými knedlíky (A1,3,7)
FIT: Bulgur s avokádem, tuňákem a olivami (A1,3,4,7)
IV. Krůtí kapsa plněná špenátem a sušenými rajčaty, hranolky (A7)
V. Zeleninový salát s opečeným uzeným tofu, česnekovo-zázvorovým dipem a pečivem (A1,3,6,7)

ÚTERÝ 13. 5.

Polévka:
Kuřecí vývar se zeleninou a nudlemi (A1,3,7,9) 
Hlavní jídlo: 
 I. Hovězí stroganov s jasmínovou rýží (A1,3,7)
II. Pečená sekaná s bramborovou kaší a ovocný kompot (A1,3,7)
FIT: Smetanové penne s pórkem a žampiony (A1,3,7)
IV. Losos na bylinkovém pestu s hráškovým pyré (A4,7)
V. Zeleninový salát se smaženou mozzarellou, kari dipem a pečivem (A1,3,7)
Cena za menu IV: 139,-Kč

STŘEDA 14. 5.

Polévka:
Celerový krém (A1,7) 
Hlavní jídlo: 
 I. Vepřový záhorácký závitek s bramborovými knedlíky (A1,3,7)
II. Boloňské špagety se strouhaným sýrem (A1,3,7)
FIT: Smažená brokolice s vařenými brambory a tatarskou omáčkou (A1,3,7)
IV. Vepřová panenka s pepřovou omáčkou a bylinkovými bramborami (A7)
V. Cizrnový salát se zeleninou, balkánským sýrem a vajíčky, pečivo (A1,3,7)
Cena za menu IV: 139,-Kč

ČTVRTEK 15. 5.

Polévka: 
Hovězí vývar s játrovou zavářkou, zeleninou a nudlemi  (A1,3,7,9) 
Hlavní jídlo: 
 I. Kuřecí kostky na paprice s kolínky (A1,3,7)
II. Kynutý alpský knedlík plněný ovocem s vanilkovým šodó a mákem (A1,3,7)
FIT: Přírodní vepřový plátek s vařenými brambory a dušenou kapustou (A7)
IV. Kachní prso s brusinkovou omáčkou a špeclemi (A1,3,7)
V. Zeleninový salát se smaženými olomouckými tvarůžkami, dip ze zakysané smetany s pažitkou a pečivo (A1,3,7)

PÁTEK 16. 5.

Polévka: 
Dršťková (A1) 
Hlavní jídlo: 
 I. Hovězí svíčková na smetaně s houskovými knedlíky (A1,3,7,9)
II. Vepřový gyros s pita chlebem a tzatziki dipem (A1,3,7)
FIT: Houbový kuba s hlávkovým zelným salátem s jablky (A1,7)
IV. XXL vepřový řízek s lehkým bramborovým salátem (A1,3,7)
V. Zeleninový salát s grilovanými kuřecími křidélky, medovo-hořčičným  dipem a pečivem (A1,3,7,10)
Cena za menu IV: 139,-Kč

Změna jídelníčku vyhrazena.
Dobrou chuť Vám přeje personál HOSPODY NA ZASTÁVCE!