ÚVOD
DENNÍ MENU
FIREMNÍ STRAVOVÁNÍ
JÍDLA A NÁPOJE
O HOSPODĚ
KONTAKT
NABÍZÍME TAKÉ STRAVOVÁNÍ PRO FIRMY.
PROHLÉDNĚTE SI NAŠE
TÝDENNÍ MENU
23. týden od 2. do 6. června 2025
PÁTEK 6. 6.
Polévka:
Špenátová s vejci (A1,3,7)
Hlavní jídlo:
I. Vepřová kostky na česneku, těstoviny (A1,3,7)
II. Bramborový guláš s klobásou a chlebem (A7)
FIT: Rizoto se sojou a zeleninou, sypané sýrem gouda (A1,7,6)
IV. XXL vepřový řízek s lehkým bramborovým salátem (A1,3,7)
V. Zeleninový salát s pršutem a žlutým melounem, pečivo (A1,3,7)
Cena za menu IV: 139,-Kč
24. týden od 9. do 13. června 2025
PONDĚLÍ 9. 6.
Polévka:
Čočková (A1)
Hlavní jídlo:
I. Špekové knedlíky s liškovou omáčkou (A1,3,7)
II. Smažený sýr Gouda s vařenými brambory a tatarskou omáčkou (A1,3,7)
FIT: Mexické kuřecí nudličky s dušenou rýží
IV. Filet z lososa s bylinkovo-máslovými brambory (A4,7)
V. Barevný těstovinový salát s anglickou slaninou a nivou (A1,3,7)
ÚTERÝ 10. 6.
Polévka:
Hovězí vývar se zeleninou a těstovinovou rýží (A1,3,7,9)
Hlavní jídlo:
I. Pečená sekaná, máslová kaše a kyselá okurka (A3,7)
II. Kuřecí stehno ala bažant s bramborovými knedlíky (A1,3,7)
FIT: Penne se žampiony, bylinkami a smetanou (A1,3,7)
IV. Hovězí tatarák s topinkami (A1,3,7,10)
V. Zeleninový salát s trhanou krkovicí, česnekový dip a pečivo (A1,3,7)
STŘEDA 11. 6.
Polévka:
Pórková s vejci (A1,3,7)
Hlavní jídlo:
I. Segedínský guláš s houskovými knedlíky (A1,3,7)
II. 2 ks smažené langoše s kečupem a sýrem (A1,3,7)
FIT: Krůtí prso s dušeným hráškem a vařenými brambory (A7)
IV. Vepřová panenka se sýrovou omáčkou a špeclemi (A1,3,7)
V. Zeleninový salát s cizrnou, tuňákem a vejci, toust (A1,3,4,7)
ČTVRTEK 12. 6.
Polévka:
Kuřecí krémová (A1,7,9)
Hlavní jídlo:
I. Pečená vepřová roláda, vařený brambor, kompot (A1,3,7)
II. Švestkové knedlíky z bramborového těsta, perníková strouhanka, cukr a máslo (A1,3,7)
FIT: Kuřecí rizoto se zeleninou, sypané sýrem a kyselá okurka (A7)
IV. Hovězí burger v housce na ledovým salátě s dipem a hranolky (A1,3,7)
V. Zeleninový salát z červené řepy s jablky, ořechy a kozím sýrem, celozrnné pečivo (A1,3,7,8)
PÁTEK 13. 6.
Polévka:
Dršťková (A1)
Hlavní jídlo:
I.
Hovězí svíčková na smetaně s houskovými knedlíky (A1,3,7,9)
II. Masový špíz s klobásou a zeleninou, vařené brambory (A7)
FIT: Gnocchi s kuřecím masem, houbami a parmezánem (A1,3,7)
IV. XXL vepřový řízek s lehkým bramborovým salátem (A1,3,7)
V. Ovocný salát s granolou, jogurtem a makovkou (A1,3,7)
Cena za menu IV: 139,-Kč
Změna jídelníčku vyhrazena.
Dobrou chuť Vám přeje personál
HOSPODY NA ZASTÁVCE
!
Seznam alergenů ZDE.