ÚVOD
DENNÍ MENU
FIREMNÍ STRAVOVÁNÍ
JÍDLA A NÁPOJE
O HOSPODĚ
KONTAKT
NABÍZÍME TAKÉ STRAVOVÁNÍ PRO FIRMY.
PROHLÉDNĚTE SI NAŠE
TÝDENNÍ MENU
32. týden od 4. do 8. srpna 2025
PONDĚLÍ 4. 8.
Polévka:
Špenátová s vejci (A1)
Hlavní jídlo:
I. Vepřové maso na slanině, dušená rýže (A1)
II. Halušky s uzeným masem a kysaným zelím (A1,3,7)
FIT: Vepřové kostky v kapustě, vařené brambory (A1,7)
IV. Kotletka s žampiónovou omáčkou, smažené hranolky (A7)
V. Zeleninový salát s uzeným lososem, koprový dip, pečivo (A1,3,4,7)
ÚTERÝ 5. 8.
Polévka:
Hovězí vývar s nudlemi, masem a zeleninou (A1,3,7,9)
Hlavní jídlo:
I. Ledvinky po uhersku, houskové knedlíky (A1,3,7)
II. Vepřový Cordon Bleu, bramborová kaše (A1,3,7)
FIT: Květákové kari s cizrnou, dušená rýže (A1,7)
IV. Špikované krůtí prso chřestem a mozzarellou, petrželkové brambory (A7)
V. Ovocný salát s jogurtem a mandlemi, makovka (A1,3,7,8)
STŘEDA 6. 8.
Polévka:
Budějovická zelnice (A1,7)
Hlavní jídlo:
I. Vepřová kýta na česneku, bramborové knedlíky (A1,3,7)
II. Zapečené těstoviny s uzeným masem, kyselá okurka (A1,3,7)
FIT: Cuketové řízečky, vařené brambory, jogurtový dip (A1,3,7)
IV. Hovězí tatarák, topinky (A1,3,7)
V. Zeleninový salát s Cottage a vejcem, pikantní dip, pečivo (A1,3,7)
ČTVRTEK 7. 8.
Polévka:
Vepřový vývar s rýží a zeleninou (A3,9)
Hlavní jídlo:
I. Vepřový gyros, pita chléb, čenekový dip (A1,3,7)
II. Rýžový nákyp s meruňkami a sněhem (A1,3,7)
FIT: Kuřecí roláda, bramborová kaše (A3,7)
IV. Kotletka s volským okem, americké brambory (A3)
V. Těstovinový řecký salát s balkánským sýrem a olivami (A1,3,7)
PÁTEK 8. 8.
Polévka:
Dýňový krém (A1,7)
Hlavní jídlo:
I. Guláš Petra Voka, houskové knedlíky (A1,3,7)
II. Čevabčiči, vařené brambory, cibule, hořčice (A3,7,10)
FIT: Těstoviny s houbovou omáčkou, sypané parmezánem (A1,3,7)
IV. XXL vepřový řízek s lehkým bramborovým salátem (A1,3,7)
V. Zeleninový salát s kuřecím plátkem, bylinkový dip, pečivo (A1,3,7)
Cena za menu IV: 139,-Kč
33. týden od 11. do 15. srpna 2025
PONDĚLÍ 11. 8.
Polévka:
Brokolicová (A1)
Hlavní jídlo:
I. Cmunda po kaplicku (A1,3,7)
II. Znojemská vepřová pečeně, dušená rýže (A1)
FIT: Koprová omáčka s vejci, vařené brambory (A1,3,7)
IV. Vepřová panenka s bylinkovou omáčkou, špecle (A1,3,7)
V. Zeleninový salát s trhaným kuřecím masem, chilli dip, pečivo (A1,3,7)
ÚTERÝ 12. 8.
Polévka:
Kuřecí vývar s písmenky a zeleninou (A1,3,7,9)
Hlavní jídlo:
I. Vepřové výpečky, bramborové knedlíky, kysané zelí (A1,3,7)
II. Bramborový guláš s uzeninou, chléb (A1,3,7)
FIT: Špagety aglio olio e peperoncino s krevetami (A1,2,3,7)
IV. Hovězí burger na ledovém salátku v housce s pikantním dipem, hranolky (A1,3,7)
V. Zeleninový salát s vepřovými řízečky, hořčičný dip, pečivo (A1,3,7,10)
STŘEDA 13. 8.
Polévka:
Šumavská bramboračka (A1,7)
Hlavní jídlo:
I. Plněný paprikový lusk v rajské omáčce, kolínka (A1,3,7)
II. Smažený sýr Gouda, vařené brambory, tatarská omáčka (A1,3,7)
FIT: Zeleninové rizoto s kuřecím masem, sypané sýrem, kyselá okurka (A7)
IV. Filírované kuřecí prso na grilované zelenině (A9)
V. Těstovinový salát se šunkou a zeleninou (A1,3,7)
ČTVRTEK 14. 8.
Polévka:
Hovězí vývar s masem, nudlemi a zeleninou (A1,3,7,9)
Hlavní jídlo:
I. Katův šleh, dušená rýže (A1)
II. Švestkové knedlíky z bramborového těsta, perníková strouhanka s cukrem, máslo (A1,3,7)
FIT: Kuřecí plátek s dušenou mrkví, vařené brambory (A7)
IV. Kotletka s pepřovou omáčkou, hranolky (A7)
V. Zeleninový salát s halloumi sýrem, česnekový dip, pečivo (A1,3,7)
PÁTEK 15. 8.
Polévka:
Žampiónový krém (A1,7)
Hlavní jídlo:
I. Vepřová kýta na smetaně, houskové knedlíky (A1,3,7,9)
II. Čočka na kyselo, telecí párek, volské oko, kyselá okurka (A1,3,7)
FIT: Dušené hovězí ,zelené fazolky, vařené brambory (A1,7)
IV. XXL vepřový řízek s lehkým bramborovým salátem (A1,3,7)
V. Šopský salát s balkánským sýrem, celozrnná bagetka (A1,3,7)
Cena za menu IV: 139,-Kč
Změna jídelníčku vyhrazena.
Dobrou chuť Vám přeje personál
HOSPODY NA ZASTÁVCE
!
Seznam alergenů ZDE.