NABÍZÍME TAKÉ STRAVOVÁNÍ PRO FIRMY.
PROHLÉDNĚTE SI NAŠE

TÝDENNÍ MENU

9. týden od 24. do 28. února 2025

PONDĚLÍ 24. 2.

Polévka:
Květákový krém (A1,3,7) 
Hlavní jídlo: 
 I. Cmunda po kaplicku (A1,3,7)
II. Vepřové kostky na houbách, dušená rýže s hráškem (A1,3,7)
FIT: Bulgur s filírovaným krůtím prsem a dušenou brokolicí (A1,3,7)
IV. Hovězí tatarák, 4 ks topinky (A1,3,7)
V. Zeleninový salát s grilovaným hermelínem, brusinkami, pečivo (A1,3,7)
Cena za menu IV: 139,-Kč

ÚTERÝ 25. 2.

Polévka:
Hovězí vývar s játrovou zavářkou, zeleninou a nudlemi (A1,3,7) 
Hlavní jídlo: 
 I. Vepřové výpečky, bramborové knedlíky, kyselé zelí se špekem (A1,3,7)
II. Smažený mletý máslový karbanátek, bramborová kaše, červená řepa s jablkem (A3,7)
FIT: Špagety Carbonara (žloutky, smetana, parmazán) (A1,3,7)
IV. Grilovaná krkovička na zelených fazolkách a slanině, petrželkové brambory (A7)
V.  Zeleninový salát s cizrnou, tuňákem a vejcem (A1,3,4,7)
Cena za menu IV: 139,-Kč

STŘEDA 26. 2.

Polévka:
Bílá zelnice (A1,7) 
Hlavní jídlo: 
 I. Pikantní maďarský guláš, houskové knedlíky (A1,3,7)
II. Zapečené těstoviny s uzeným masem, kyselá okurka (A1,3,7)
FIT: Gnocchi s tomatovou omáčkou a parmazánem, bazalkové pesto (A1,3,7)
IV. Italské krémové rizoto s filírovanou panenkou (A7)
V. Zeleninový salát s vepřovými řízečky, dip, pečivo (A1,3,7)
Cena za menu IV: 139,-Kč

ČTVRTEK 27. 2.

Polévka:
Kuřecí vývar s písmenky a zeleninou (A1,3,7,9) 
Hlavní jídlo: 
 I. Obrácený vepřový řízek, vařené brambory s máslem (A1,3,7)
II. Švestkové knedlíky z bramborového těsta, cukr, máslo, tvaroh (A1,3,7)
FIT: Mexické fazole s kuřecím masem, dušená rýže  (A7)
IV. Hovězí burger v housce s pikantním dipem, hranolky (A1,3,7)
V. Zeleninový salát s filetem pstruha na másle a bylinkách, pečivo (A1,3,4,7)
Cena za menu IV: 139,-Kč

PÁTEK 28. 2.

Polévka:
Frankfurtská s uzeninou (A1,3,7) 
Hlavní jídlo: 
 I.  Hovězí svíčková pečeně, houskové knedlíky (A1,3,7,9)
II. Květákový mozeček, máslové brambory, rajčatový salát (A3,7)
FIT: Kuřecí rizoto se zeleninou, sypané sýrem (A7)
IV. Řízek z krkovičky a vepřové panenky s bramborovým salátem s majonézou (A1,3,7)
V. Zeleninový salát s třemi druhy sýra (gouda, niva, hermelín), pečivo, dip (A1,3,7)
Cena za menu IV: 139,-Kč

Změna jídelníčku vyhrazena.
Dobrou chuť Vám přeje personál HOSPODY NA ZASTÁVCE!