NABÍZÍME TAKÉ STRAVOVÁNÍ PRO FIRMY.
PROHLÉDNĚTE SI NAŠE

TÝDENNÍ MENU

29. týden od 14. do 18. července 2025

PONDĚLÍ 14. 7.

Polévka: 
Květákový krém (A1,7) 
Hlavní jídlo: 
 I. Kuřecí nudličky na kari s ananasem a dušená rýže (A1,7)
II. Smažené rybí filé, bramborová kaše, zelný salátek (A1,3,4,7)
FIT: Gnocchi v rajčatové omáčce s cuketou a česnekem (A1,3,7)
IV. Kotletka se zelenými fazolkami a slaninou, opečené brambory (A7)
V. Zeleninový salát s kuřecí roládou, medovo-hořčičný dip, pečivo (A1,3,7,10)

ÚTERÝ 15. 7.

Polévka: 
Hovězí vývar s masem, nudlemi a zeleninou (A1,3,7,9) 
Hlavní jídlo: 
 I. Bratislavské vepřové plecko, houskové knedlíky (A1,3,7)
II. Smažený sýr Gouda, vařené brambory, tatarská omáčka (A1,3,7)
FIT: Kuřecí rizoto se zeleninou, sypané sýrem, kyselá okurka (A7)
IV. Vepřová panenka se žampiónovou omáčkou, jasmínová rýže (A7)
V. Barevný těstovinový salát se šunkou a zeleninou (A1,3,7)

STŘEDA 16. 7.

Polévka: 
Hrachová s uzeninou (A1) 
Hlavní jídlo: 
 I. Vepřové kostky na česneku, bramborový knedlík (A1,3,7)
II. Smažený kapustový karbanátek , bramborová kaše (A1,3,7)
FIT: Lilek plněný středomořskou zeleninou zapečený sýrem (A7)
IV. Špagety mediterranea s plody moře (A1,2,3,7,14)
V. Zeleninový salát s fetou a pikantním dipem, pečivo (A1,3,7)

ČTVRTEK 17. 7.

Polévka: 
Vepřový vývar s mletým masem a zeleninou (A3,9) 
Hlavní jídlo: 
 I. Kuřecí plátek se sýrem a broskví, vařené brambory (A1,7)
II. Široké nudle s mákem, cukrem a máslem (A1,3,7)
FIT: Pekingské vepřové nudličky, dušená rýže (A6)
IV. Krkovička s medovou cibulkou, smažené hranolky (A7)
V. Zeleninový salát s mozzarellou a olivami, bazalkový dip, pečivo (A1,3,7)

PÁTEK 18. 7.

Polévka: 
Šumavská bramboračka s houbami (A1,7) 
Hlavní jídlo: 
 I. Rajská omáčka s hovězím masem, kolínka (A1,3,7)
II. Halušky s brynzou a iberijským špekem (A1,3,7)
FIT: Přírodní kuřecí plátek s bretaňskou zeleninou, vařené brambory (A7)
IV. XXL vepřový řízek s lehkým bramborovým salátem (A1,3,7)
V. Zeleninový salát s pečenými kuřecími křidélky, česnekový dip, pečivo (A1,3,7)
Cena za menu IV: 139,-Kč

30. týden od 21. do 25. července 2025

PONDĚLÍ 21. 7.

Polévka: 
Čočková (A1,7) 
Hlavní jídlo: 
 I. Křenová omáčka s hovězím masem, houskové knedlíky (A1,3,7)
II. Smažený hermelín, vařené brambory, tatarská omáčka (A1,3,7)
FIT: Kuřecí nudličky se zeleninou a sezamem, dušená rýže  (A1,7,9,11)
IV. Kotletka s pepřovou omáčkou, hráškové pyré (A7)
V. Těstovinový salát s tuňákem a zeleninou (A1,3,4,7)

ÚTERÝ 22. 7.

Polévka: 
Hovězí vývar s kapáním, masem a zeleninou (A1,3,7,9) 
Hlavní jídlo: 
 I. Plněné bramborové knedlíky uzeným masem, kyselé zelí, cibulka (A1,3,7)
II. Mexické fazole s klobásou, chléb (A1,3,7)
FIT:  Vepřové kostky v mrkvi, vařené brambory (A1,7)
IV. Kuřecí kapsa plněná sušenými rajčaty, smažené hranolky (A7)
V. Zeleninový salát s parmskou šunkou, křenový dip a pečivo (A1,3,7)

STŘEDA 23. 7.

Polévka: 
Italská rajčatová s těstovinami a bazalkou (A1,3,7) 
Hlavní jídlo: 
 I. Pečená bůčková roláda, bramborové knedlíky, špenát (A1,3,7)
II.  Krumlovský drak, bramborová kaše , pikantní dip (A7,10)
FIT:  Kuskus s cuketou a kukuřicí (A1)
IV.  Vepřová panenka s houbovou omáčkou, americké brambory  (A1,7)
V.  Tortilla s trhaným kuřecím masem, zeleninou a česnekovým dipem (A1,3,7)

ČTVRTEK 24. 7.

Polévka: 
Kuřecí vývar  s masem, nudlemi a zeleninou (A1,3,7,9) 
Hlavní jídlo: 
 I. Boloňské lasagne zapečené sýrem (A1,3,7)
II.  Kynuté buchtičky se šodó (A1,3,7)
FIT: Hovězí vařené, fazolky na kyselo, brambory (A1,7)
IV. Kachní prso se švestkovou omáčkou, bramborová kaše (A7)
V.  Zeleninový salát se sýrovými nugetkami, pažitkový dip, pečivo (A1,3,7)

PÁTEK 25. 7.

Polévka: 
Česnečka s vejci a bramborami (A3) 
Hlavní jídlo: 
 I. Vepřový guláš, karlovarské knedlíky (A1,3,7)
II.  Penne se šunkou a nivovou omáčkou (A1,3,7)
FIT: Kuřecí paličky na medu, dušená rýže
IV.  XXL vepřový řízek s lehkým bramborovým salátem (A1,3,7)
V.  Zeleninový salát Caprese, bruschetta (A1,3,7)
Cena za menu IV: 139,-Kč

Změna jídelníčku vyhrazena.
Dobrou chuť Vám přeje personál HOSPODY NA ZASTÁVCE!