ÚVOD
DENNÍ MENU
FIREMNÍ STRAVOVÁNÍ
JÍDLA A NÁPOJE
O HOSPODĚ
KONTAKT
NABÍZÍME TAKÉ STRAVOVÁNÍ PRO FIRMY.
PROHLÉDNĚTE SI NAŠE
TÝDENNÍ MENU
9. týden od 24. do 28. února 2025
PONDĚLÍ 24. 2.
Polévka:
Květákový krém (A1,3,7)
Hlavní jídlo:
I. Cmunda po kaplicku (A1,3,7)
II. Vepřové kostky na houbách, dušená rýže s hráškem (A1,3,7)
FIT: Bulgur s filírovaným krůtím prsem a dušenou brokolicí (A1,3,7)
IV. Hovězí tatarák, 4 ks topinky (A1,3,7)
V. Zeleninový salát s grilovaným hermelínem, brusinkami, pečivo (A1,3,7)
Cena za menu IV: 139,-Kč
ÚTERÝ 25. 2.
Polévka:
Hovězí vývar s játrovou zavářkou, zeleninou a nudlemi (A1,3,7)
Hlavní jídlo:
I. Vepřové výpečky, bramborové knedlíky, kyselé zelí se špekem (A1,3,7)
II. Smažený mletý máslový karbanátek, bramborová kaše, červená řepa s jablkem (A3,7)
FIT: Špagety Carbonara (žloutky, smetana, parmazán) (A1,3,7)
IV. Grilovaná krkovička na zelených fazolkách a slanině, petrželkové brambory (A7)
V. Zeleninový salát s cizrnou, tuňákem a vejcem (A1,3,4,7)
Cena za menu IV: 139,-Kč
STŘEDA 26. 2.
Polévka:
Bílá zelnice (A1,7)
Hlavní jídlo:
I. Pikantní maďarský guláš, houskové knedlíky (A1,3,7)
II. Zapečené těstoviny s uzeným masem, kyselá okurka (A1,3,7)
FIT: Gnocchi s tomatovou omáčkou a parmazánem, bazalkové pesto (A1,3,7)
IV. Italské krémové rizoto s filírovanou panenkou (A7)
V. Zeleninový salát s vepřovými řízečky, dip, pečivo (A1,3,7)
Cena za menu IV: 139,-Kč
ČTVRTEK 27. 2.
Polévka:
Kuřecí vývar s písmenky a zeleninou (A1,3,7,9)
Hlavní jídlo:
I. Obrácený vepřový řízek, vařené brambory s máslem (A1,3,7)
II. Švestkové knedlíky z bramborového těsta, cukr, máslo, tvaroh (A1,3,7)
FIT: Mexické fazole s kuřecím masem, dušená rýže (A7)
IV. Hovězí burger v housce s pikantním dipem, hranolky (A1,3,7)
V. Zeleninový salát s filetem pstruha na másle a bylinkách, pečivo (A1,3,4,7)
Cena za menu IV: 139,-Kč
PÁTEK 28. 2.
Polévka:
Frankfurtská s uzeninou (A1,3,7)
Hlavní jídlo:
I. Hovězí svíčková pečeně, houskové knedlíky (A1,3,7,9)
II. Květákový mozeček, máslové brambory, rajčatový salát (A3,7)
FIT: Kuřecí rizoto se zeleninou, sypané sýrem (A7)
IV. Řízek z krkovičky a vepřové panenky s bramborovým salátem s majonézou (A1,3,7)
V. Zeleninový salát s třemi druhy sýra (gouda, niva, hermelín), pečivo, dip (A1,3,7)
Cena za menu IV: 139,-Kč
Změna jídelníčku vyhrazena.
Dobrou chuť Vám přeje personál
HOSPODY NA ZASTÁVCE
!
Seznam alergenů ZDE.